Mässor


Kom och besök oss i vår monter B02:19!
Vi kommer bland annat att visa nedanstående produkter:

>>Få din kostnadsfria entrébiljett här!

 

Distributionsblock
En helt ny serie med distributionsblock!


 

 

 


Övergångsblock

Komplett serie med övergångsblock upp till 1940A

Mericons övergångsblock är en serie mycket kompakta block med stor variation.
Blocken finns för kabelanslutning av 1 till 4 parallella kablar upp till 300 mm² samt av Flexibarupp till 10×80 mm och IBS/IBSB. Blocken är avsedda att ge stor flexibilitet samt enkelhet vid anslutning av matande ledare. Det kompakta utförandet gör att det finns möjlighet för montage i mindre skåp.
Den kompletta serien erbjuder flera anslutningsmöjligheter, till exempel 3 och 4 parallella 300 mm² kablar och är unika på marknaden.

Flexibar Advanced
Förtennad kopparledare med en patenterad isolering.
Vi presenterar en ny variant av Flexibar med en innovativ patenterad isolering. Flexibar Advanced har egenskaper som länge efterfrågats och de viktigaste är:
låg rökavgivelse, flamskyddad, halogenfri och förtennad.
Flexibar Advanced är en flexibel förtennad kopparledare och är den mest flexibla ledaren på marknaden och den har nästan obegränsade vrid- och böjmöjligheter. Flexibar Advanced är tillverkad av flera tunna lager med förtennad kopparlaminat och skyddas av en kraftig halogenfri isolering.

IBS/IBSB Advanced
Isolerad strömfläta
IBS/IBSB Advanced, med en isolering som har liten påverkan på vår miljö.
Mericon presenterar en ny strömfläta, IBS/IBSB Advanced, med en isolering som har liten påverkan på vår miljö. En perfekt lösning för snabb och enkel installation, strömflätorna är anpassade för anslutning till alla effektbrytare, inklusive de mest kompakta brytarna på marknaden.
IBS/IBSB Advanced är tillverkad genom flätning av högkvalitativ elektrolytisk koppartråd. Den har hög flexibilitet och en mycket god kontaktyta. Den är en komplett produkt som är färdig att anslutas med en gång, inga kabelskor behövs.
Det gör anslutningen enkel och snabb vilket eliminerar felaktiga installationer.
IBS/IBSB Advanced har egenskaper som länge efterfrågats och de viktigaste är: låg rökavgivelse, flamskyddad, halogenfri och förtennad.

Transient-/överspänningsskydd
I dagens samhälle är elektronik en stor del av vår vardag. Då elektronik är känsligt kan störningar i form av transienter och överspänningar från åska eller andra faktorer påverka oss.
Mericon visar ett brett produktprogram som omfattar allt från skydd av mätutrustning, solpaneler och telekommunikation till skydd av kraftkomponenter på lågspänningssidan.

Kompaktskenbryggor/Skenbryggor
Kompakta skensystem för kraftdistribution
Mericon visar även några olika kompaktskenbryggor/strömskenor:

 • K-Serien 1000 – 5000 A
  K-serien är ett kompakt system från 1000 A till 5000 A avsedd för kraftdistribution i kommersiella och industriella byggnader. Systemet kan installeras både vertikalt och horisontellt.
 • GDA 63 – 2500 A
  GDA är ett kompakt system från 63A till 2500A med goda uttagsmöjligheter på båda sidor vilket gör den idealisk för användning i fabriker och andra sektorer som till exempel bostäder och butiker. Systemet kan installeras både vertikalt och horisontellt.
 • Isolsbarra 630 6300 A
  Isolsbarra är ett högkvalitativt prefabricerat samlingssystem med separat isolerade ledare, från 630A till 6300A, för både inomhus- och utomhusbruk med en skyddsnivå från IP42 upp till IP68.
  Liksom K-serien kan Isolsbarra levereras med antingen koppar- eller aluminiumledare. Ledarna är individuellt isolerade och skyddade.