Linda Take, ny VD på Mericon

Vi på Mericon AB har den stora glädjen att presentera vår nya VD, Linda Take.
Linda Take kommer närmast från en roll som VD och delägare på Blue Future.
Hon har sedan tidigare gedigen erfarenhet som VD, från styrelsearbete, projektledning och marknadsledande roller på ett antal olika bolag. Lindas kompetens inom förändringsledning, verksamhetsanalyser, processanalyser kommer hjälpa Mericon att fortsätta vårt förändringsarbete och expansiva resa.

Hon är dessutom en fantastisk löpare och orienterare och är styrelseordförande i O-ringen och säger ”Det är prestationen att lyckas som driver mig. Om det är att skapa lönsamhet eller tävlingsresultat spelar ingen roll, men att åstadkomma tycker jag är kul och det ger mig tillfredsställelse.”

- Det är glädjande att kunna presentera vår nya VD. Linda har en solid bakgrund och erfarenhet och kommer att bidra med mycket till Mericon och våra framtida affärer.
Det känns bra att vi kan locka till oss någon som har en sådan bred erfarenhet av ekonomi och förändringsledning och av att arbeta med verksamhets- och processanalyser, säger Jonas Kramer, ägare och avgående VD för Mericon AB.

- Det är en mycket spännande utmaning att få förtroendet att vara med och bidra till Mericons starka utvecklingstakt. Mericon har, enligt min bedömning, stora möjligheter och utmaningar framåt och många engagerade och drivna medarbetare, vilket gör att jag ser fram emot en positiv och intressant miljö att verka i, säger Linda Take.

Vi önskar henne ett stort lycka till!